Re-Act-logo-v2

Op zoek naar goede personal training in Tilburg?

 

Volgende maand is het weer de aller leukste tijd van het jaar waar heel Tilburg voor leeft. Carnaval. Ook wel het feest wanneer je weer de zolder op gaat om al je gekke jurkjes en kostuums van zolder te halen. Ook ik heb dit afgelopen week gedaan. Vorig jaar heb ik een super dure outfit gekocht. Deze wou ik graag dit jaar weer aan. Alleen ik kreeg hem helaas niet meer over mijn heupen. Ik baalde enorm. Om deze reden ging ik naar de sportschool om snel weer een paar kilo’s af te vallen zodat ik het jurkje wel aankon. Daar kwam ik een vriendin van mij tegen die mij personal training Tilburg aanraadde. Ik ben gelijk op onderzoek uitgegaan en heb contact met hen opgenomen. De dag daarna kon ik gelijk komen voor onze eerste sessie.

personal training Tilburg

Meer informatie

Na de eerste ontmoeting hebben wij samen een plan gemaakt. Als ik me daar aan zou houden zou het jurkje zelf weer een beetje te groot worden. Dit is alleen maar mooi meegenomen aangezien ik dan zelf tijdens de carnaval ook wat biertjes kan drinken. Na het plan dat wij hadden opgesteld ben ik hard aan de bak gegaan. Ik heb al mijn doelen behaald en dit allemaal dankzij personal training Tilburg. Ik ben hun super dankbaar voor het behaalde resultaat. Zeker ga ik hun aanraden bij meerdere kennissen van mij die ook op zoek zijn naar een goede personal trainer. Ook ga ik nu zeker nog door met trainen om mijn behaalde doelen te blijven realiseren.

Berichten gemaakt 11

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven