personal training Zwolle

Op zoek naar personal training Zwolle

Bent u op zoek naar een personal training Zwolle? Neem even contact op met Personal Sport 4 You. Wij beschikken over verschillende bootcamps en personal trainingen.

Mijn ervaring met een personal training

Zelf heb ik ook een personal training gevolgd bij Personal Sport 4 You. Ik ben begonnen nadat ik een blessure kreeg bij gym op school. Toch wou ik nog wel actief blijven op sportgebied. Daarom besloot ik om aan de gang te gaan bij deze sportschool. Ik maakte een afspraak via de website. Daarna heb ik met mijn trainer gesproken en toen ben ik aan de slag gegaan voor een proeftraining. Nu train ik 2x in de week. Ik volg een fitness training. Daar train ik mijn spierkrachten zoals mijn biceps, triceps en benen. IK ben ondertussen al meer dan 10 kg afgevallen bij mijn personal trainer. Ik vind het ook veel fijner om 1 op 1 te sporten dan in een hele groep. Lekker geconcentreerd aan de gang met een trainer die er veel verstand van heeft.

Interesse?

Heeft u interesse in een personal training? Neem dan even contact met ons op via de website

Berichten gemaakt 11

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven