LOGO BMI

Goede crossfit in Haarlem

Ik sporten een tijdje bij een sportschool in Haarlem tot ik het advies kreeg van een goede vriend om eens een kijkje te nemen op de website van bmi Haarlem. Ik heb dit toen ik thuis kwam vervolgens direct gedaan. De website is erg overzichtelijk en er is erg veel informatie over de sportschool te vinden. De informatie over crossfit Haarlem sprak mij super er aan.BMI-sportschool

Meer informatie op de website

De informatie die over crossfit Haarlem op de website stond vermeld sprak mij super erg aan. Het zijn sportlessen die meestal in grote groepen worden gedaan. De trainingen zijn over het algemeen erg zwaar waardoor je ook aardig snel resultaat ziet. Het is een training waar je zowel sterker en een stuk fitter van wordt. Ik besloot om contact op te nemen met de sportschool om mezelf in te schrijven voor een van de aankomende crossfit trainingen. De trainer waar ik mee in gesprek was tijdens het intake gesprek was erg vriendelijk. De training was super leuk maar best wel zwaar. Na een aantal weken merkte ik al echt verschil ik was al een stuk fitter geworden. Ik ben daarom ook echt super tevreden over bmw Haarlem.

Berichten gemaakt 11

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven